Shantaram Yoga biedt ondersteuning voor lichaam, geest en ziel.
Traditionele Yoga is een UNIVERSELE LEER met een INDIVIDUEEL PAD, het jouwe!

↓ Bekijk hieronder mijn VOLLEDIG VERNIEUWDE AANBOD 

Op jouw succes!
Ben je nieuw bij Shantaram Yoga? Schrijf je hier  in voor een gratis discovery sessie!
Wil jij de effecten van échte meditatie ervaren? klik hier.
Wil jij de diepe rust van de yogische slaap ervaren? klik hier.
Stress? Foute ademhaling? Doe hier  gratis de adem-stress test!

Begin hier...

Hieronder leg ik je graag uit wie ik ben en hoe Shantaram Yoga ontstond en zich ontpopte tot wat het nu is. Op deze pagina vind je mijn volledige aanbod terug. Heb je vragen of is iets niet duidelijk? Reik dan zeker uit!
Je kan bij mij terecht voor een individuele sessie, uiteenlopende workshops en ook mini-cursussen. Daarnaast bied ik verschillende opleidingen aan, waaronder een opleiding tot yogadocent en kan je bij mij terecht voor coaching wanneer je van jouw verhaal als yogaleraar of eigenaar van een gezondheidspraktijk een succes wilt maken! Het liefste werk ik individueel of in kleine groepjes. Yoga is immers universeel, maar kent een individueel pad, waarbij een goede afstemming tussen de teacher en de student erg belangrijk is.

Klik hier voor mijn volledige aanbod.

Hallo. Mijn naam is Björn. 

"Ik wil je iets geven wat je niet bezitten kan maar wel zijn.
Verankerd in het licht van de Waarheid ten opzichte van je diepste Zelf.
Zonder maat, vorm of rang.
Onberoerd door de stormen des levens.
Zonder haat, storm of bang.
In je kracht met beiden voeten op je pad.
Verankerd in vrijheid levenslang."
Sat Chit Ananda
Existence - Consciousness - Bliss

Yogi - Docent - Creatieve duizendpoot -  Yoga Therapeut - Ayurvedisch Therapeut - Teacher of teachers - Yoga business expert 

Ik gids. train. verbind. harmoniseer. creëer. transformeer. 

Ik hou van India, geklaarde boter en koekjes bij een chai.

Om mijn eigen zoektocht, mijn jarenlange verdieping, experiment en mijn bevindingen vorm te geven, heb ik Shantaram Yoga in 2012 leven ingeblazen. Ik ben immers overtuigd dat ook jij, met de beoefening van de traditionele yoga en meditatie, de transformatie kan ervaren naar een gebalanceerd, stralend levend wezen. Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden in jouw proces!

Ik gids en train jong en oud, yogaleraars en ondernemers die beter, efficiënter, evenwichtiger en succesvoller willen zijn in wat ze ook doen. Het is mijn missie om jou met klassieke yoga te transformeren naar een meer inclusieve, verder geëvolueerde versie van jezelf.

"Ik leer jou om, door de tijd geteste en wetenschappelijk bewezen, lichaams- en geestesvaardigheden eigen te maken, die jou in staat stellen je gezondheid, stress en energieniveaus te managen en te optimaliseren zodat jij de alchemist van jouw innerlijke chemie kan worden en jij je lotsbestemming in de hand kan werken.

Sommigen zullen je een bevrijde ziel noemen, anderen zullen denken dat je een meester bent in de Kunst van het Leven."

Ik richt me op alle 4 niveaus waarop jij bestaat: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch.

Geen toeters en bellen, maar doeltreffende methodes en strategieën om jou te helpen de gezondheid, de veerkracht, het meesterschap en de wijsheid van een yogi, in jouw leven te integreren. Daarbij verteren we universele inzichten, die al duizenden jaren de wereld rondzwerven, maar nog nooit zo actueel waren.  
Ik leer je een revolutionaire, nieuwe manier van denken, die je geest opent, om verder te kijken dan je zogenaamde beperkingen.
Ik leer je de alchemie van succes. Succes in je gezondheid, succes in wat je doet, ademkracht en levensvreugde...
Bovendien leer ik je de mogelijkheid scheppen om je levenservaringen te verbreden en te verdiepen naar dimensies die voorbij lichaam en geest liggen

Ik hou ervan mensen te begeleiden die durven dromen en (veel) beter willen worden in wat ze doen en wie ze zijn, en daarin vastberaden zijn. Wanneer zulke mensen met yogische inzichten en technologiëen gaan werken, leidt dit steevast tot fantastische transformaties. 

- Jij...

... wilt met Yoga en/of Ayurveda beginnen. Schrijf je dan in voor een gratis discovery sessie. We maken kennis en ik help je graag op weg!
 
... wilt je verdiepen in Yoga en/of Ayurveda en het praktisch toepasbaar maken in je leven. 

... bent in dis-ease en zoekt een complementaire therapie om je genezingsproces te ondersteunen en te verbeteren.

... bent op zoek naar mastertools om gezonder, efficiënter, evenwichtiger en succesvoller door het leven te gaan.

... hebt een organisatie, bent bedrijfsleider of manager en hebt een specifieke vraag. Stel deze hier. Ik contacteer je spoedig!

Vergrootglas

Ben je nieuw bij Shantaram Yoga?

Kom dan op een GRATIS discovery sessie van 30 minuten.

We verwelkomen je in de Vuursteenhoeve en maken rustig kennis met elkaar.
We bekijken jouw specifieke noden & stellen een ideaal plan van aanpak samen.
Dit kan gaan van één tot enkele sessies of een langer traject op maat.
 Uiteraard is er nooit een verplichting tot aanschaf van eender welke sessie.
Heb je nood aan yoga, meditatie of gewoon een babbel? Zit je met existentiële vragen of zoek je misschien zingeving of inspiratie? Bekijk dan zeker mijn vernieuwde aanbod aan privé-sessies (1-op-1).
Een mini-cursus is de ideale manier om stap voor stap te leren en je te verdiepen in een bepaald onderwerp of een specifieke techniek. Deze mini-cursussen volg je ook privé (1-op-1) of met iemand uit jouw bubbel.

Shambhavi Maha Mudra

Een krachtig methode voor spirituele groei, waarmee iedereen kan leren mediteren...

- Uitermate geschikt voor beginnende yogi's -

STUDENTEN KORTING -50%

We beseffen dat studenten het momenteel bijzonder moeilijk hebben. Daarom hanteren we voor hen een studententarief van -50% op al onze sessies en ondersteunende programma's. Studenten dienen hun afspraak telefonisch te maken op 0473/46.96.48.

Ademcoaching

Het gebeurt steeds vaker dat een arts ademhalingstherapie voorschrijft. Een foute ademhaling (denk aan hyperventilatie, oppervlakkig ademen), kan immers verregaande gevolgen hebben. Een ademcoach leert jou hoe je moet ademen en reikt je de tools aan om je ademhaling in je voordeel te gebruiken.

Yoga Chikitsa 

(Therapeutische yoga)

Voel je je niet goed of kamp je met een ziekte of (chronische) aandoening? Vind je het moeilijk om tijdens deze uitzonderlijke omstandigheden dicht bij jezelf te blijven? Je gezondheid op peil te houden? Je veerkracht te bewaren? Probeer dan eens een therapeutische yoga sessie. Wanneer je na een eerste sessie in een traject wilt stappen, werken we steeds een therapieplan op maat uit. 

Ben je het ook moe om je gezondheid en je joy de vivre, je veerkracht en je prestatievermogen te laten afhangen van de toevallige samenloop van omstandigheden? Heb je genoeg van je beperkingen? Ben je op zoek naar manieren om sneller en blijvend in je kracht te staan? 

Met Ayuryoga Sadhana bied ik je een compleet groeisysteem aan voor fysieke, mentale en spirituele gezondheid. 

G-RV85WZ0BB1